Velkommen til Kennel Bear Little Bliss`s hjemmeside.

Vi blev bekendt med Racen, igennem en annonce i Gi´Pote, og vi kunne ikke mindes at have hørt om en Landseer, og måtte lige undersøge hvad den stod for. Efter at have læst flere indlæg på de forskellige Hunde sider, var vores interesse vakt.

Jeg ringede til opdrætteren Marianne Engkjær Raun, og talte om at komme op og se hvalpen. Jeg troede det var i Nordsjælland, da min kone havde fortalt at det var i Vedbæk, men Marianne kunne fortælle at det var i Videbæk, altså i Vestjylland og en lille tur på 4 timer. Nå, men Marianne ville sætte kaffe over og vente på os.

Turene til Vestjylland var lang, men da vi blev modtaget på gårdspladsen af to store, gøende hunde, var vi ikke meget for at stå ud af bilen. Det viste sig bare at de var gårdens ringklokke, de var meget kælende og skulle undersøge os, da vi jo lugtede af vores egne hunde. Da vi så Nana ( Raun Dog Bear little Bliss ), var vi bare solgte, og hende måtte vi bare eje.

Nana er legesyg og meget kærlig, kan rigtig godt lide at være sammen med børn, der vil kaste en pind eller bold. Vi har 3 Børnebørn som Nana nyder at lege med. Når hun høre børn lege, kan man se at hun bliver henrykt og vil deltage i legen.

Elsker at være i sofaen eller sidde på skødet af os, kan ikke forstå at hun er en stor hund. Holder rigtig meget af at træne i vand og er god til at lære og fornemme hvad det går ud på.

Del siden